Pagina's

maandag 26 december 2011

2de kerstdag 2011

Nadat we kerstavond een volledig zelf gekookte 4-gangen menu hebben verorberd, 1ste kerstdag hebben gehangen en konijn gegeten vonden we het tijd om met 2de kerstdag een flinke wandeling te maken, zodat we enigszins het gevoel van verlichting kregen. Kennen jullie dit gevoel?

We hadden 2de kerstdag een mis voor wijlen opa Jean Nuijts, dus het idee kwam al snel om vanuit Noorbeek naar Cadier en Keer te lopen, dit is ca. 10 km. Genoeg om onze spijsvertering op gang te krijgen.
Maar dat was nog niet alles, ik moest dan wel zorgen dat er te eten was!?
We hebben dus kerstavond alleen maar achter de pannen gestaan. Het zou een overheerlijke jachtschotel worden waar de ingrediënten geheim zijn. Elke gemaakte jachtschotel van mij is nooit hetzelfde, ik zal één ingrediënt prijsgeven; drank, véél drank!

Het was een sombere dag met nevelregen, maar dat mag de pret niet drukken, we hebben heerlijk gewandeld en de honden hebben zich uitgeleefd.
Amber, Brutus en Casper hadden niet zo'n overvol gevoel van het eten (alhoewel Amber toch wel restjes van de kerstmalen heeft gehad)

De camera mee en ik heb maar enkele foto's gemaakt want het weer zat niet mee wat betreft de kwaliteit van de foto's. Je lens besloeg alla minuut.

En natuurlijk wordt er voor tante Bianca geposeerd!
Brutus, Amber Casper.
Wat een beer, die Casper dan vallen die 2 andere in het niet.

v.l.n.r.
Amber, Brutus en Casper


We hebben ook nog attentie-oefeningen gedaan deze ging als volgt;
Down, wacht, zelf weglopen en dan netjes laten voorkomen.
En dit een paar keer.


Casper was het niet helemaal eens....


En nu met zijn 3en tegelijk.
Zo te zien vinden ze dit niet echt leuk, vooral niet op die natte ondergrond, hihi 

Deze foto's heb ik geplaatst na de overheerlijke jachtschotel, pffff ik heb weer zo'n overvol gevoel.

1 opmerking:

  1. Een geslaagde Kerst zo te lezen.

    Hier ging het wat minder.
    1e Kerstdag moest ik werken, dus Roger ging met Abby op pad. In de "Doar" dacht Roger hier kan ze wel los. Nou los ging ze.
    1,5 uur is ze weggeweest. Achter een hertenspoor aan. Soms hoorde hij haar keffen, soms zag hij haar gaan. Maar komen, ho maar.
    Uit eindelijk liep ze bij een meneer die een Ridge Back bij zich had. Maar ze kwam nog steeds niet. Roger heeft ze RB verleid met een koekje, toen kwam ze wel.

    Gelukkig ging 2e Kerstdag beter. Na een wandeling van 1,5 uur aan de lijn, waren we uitgenodigt bij vrienden om te eten. De ouders waren er ook met een bruine labrador reu.
    Het was een leuk koppel. Samen hebben ze gespeeld en Abby heeft hem het hoofd op hol gebracht. Laten we zo zeggen, Hij kan heel goed Air-hockey spelen. Onder het eten heeft ze zich keurig gedragen, en ze heeft zelfs niet geblaft ( allee, af en toe en kleintje)

    ps: vandaag balansdag.

    BeantwoordenVerwijderen