Pagina's

vrijdag 18 maart 2011

Baron Storm (Milo'ke) von Cayer Blanck

Baron Storm (Milo) von Cayer Blanck

Ons Milo'ke gaat naar Hoegaarden (B), waar ze zo'n lekker witbier hebben..........(hik hik)
Trotse eigenaren zijn Dominique en Marta Nickmans-Romero.
(ook weer zo'n leuk adresje...)

2 opmerkingen:

  1. We zijn inderdaad super trots om eigenaars te zijn van Milo'ke!!! Hij is een super lief hondje, een aandacht zoekertje en heeft veel knuffeltjes nodig :)!

    Dominique (je man) had gisteren tegen ons gezegd, als jullie een nacht gaan hebben zoals Gitte en Roger hebben jullie veel geluk! Wel dat geluk hadden we niet hihi!!!

    Eerst de rit naar huis: hij bleef niet stil zitten, wou aan alles snuffelen en kroop zelfs helemaal naar men hoofd :), pas de laatste 15min was hij in slaap gevallen!

    Eén keer thuis heeft hij alles verkent en wou onmiddellijk met ons spelen, echt zoooooooooo lief!!! Dan na een paar uur was hij in slaap gevallen bij ons in de tv kamer.

    Toen we wouden gaan slapen wou hij maar niet wakker worden om een plasje te gaan doen dus hebben we hem in zijn bench gelegd. Hij sliep gewoon verder dus wij super blij!

    Maar... :) een uurtje later begon hij te roepen!!! Nu begrijpen we dat je geen wekker moest zetten om ze snachts een plasje te laten doen!! Als er zo 11 hondjes lawaai maken, wordt heel de buurt wakker denk ik :)!
    Dus ik ben dan naar beneden gegaan en met hem naar buiten gegaan en hij deed onmiddellijk zijn plasje, maar dan was hij helemaal wakker en zag het niet zitten om terug in de bench te gaan!!! Dan ben ik maar met hem op de grond gaan zitten tot hij in slaap viel en heb hem dan terug in de bench gelegd! Hij sliep dan weer gewoon door, dus was ik weer blij!!!

    Maar... :) een uutje later was het weer zover :) en zo nog 2keer hihi...

    Rond 6uur is Domi dan even met hem naar buiten gegaan, gewoon de straat op en af! En daarna is hij in slaap gevallen maar wel op de mat in de living, veel leuker dan in de bench :) en dan waren wij al goed wakker natuurlijk... :)

    Conclusie, het is een schatje en houden al ongelooflijk veel van hem!!!!

    Groetjes aan heel de familie,

    Milo'ke, Marta en Domi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ons Milo'ke heeft een druk weekendje gehad!! Hij heeft vele mensen ontmoet en ook een paar honden :)!!

    Alles gaat super goed met hem, gisteren nacht heeft hij heel de nacht doorgeslapen in zijn bench!! De plasjes en kakjes doet hij buiten (af en toe gebeurd er nog wel een ongelukje).
    Soms lijkt het wel dat hij op zijn naam reageert, maar waarschijnlijk is het gewoon onze stem...

    Gisteren zijn we naar de dierenarts gegaan. Hij is helemaal in orde, de tandjes de oortjes... Hij is dan ook ontwormt geweest en gewogen, hij woog 6,4 kg!

    Tussen Milo en de kat Speedo gaat het goed, speedo moet nog steeds wennen dat er ineens zo'n gekke hond is maar gisteren avond lag Milo in de tv kamer rustig op de mat te slapen en speedo bij ons in de zetel, dus het komt allemaal goed tussen die twee :).

    We genieten elk moment van ons Milo'ke, het is een zalig hondje!!!!!

    Super veel groetjes aan heel de familie van Milo'ke, Marta en Domi.

    PS: was het gisteren Ellen haar verjaardag niet? als het zo is wensen we haar een super gelukkige verjaardag en een dikke lek van Milo'ke :).

    BeantwoordenVerwijderen