Pagina's

vrijdag 18 maart 2011

Barones Freya von Cayer Blanck

Barones Freya von Cayer Blanck

Barones Freya gaat naar Hildegard, Christiaan en een zoon van 13, een leuk buurmeisje genaamd Ellen.
Ze wonen in Sjengeland........hihi Maastricht dus.

1 opmerking:

  1. Hildegard en Christiaan19 maart 2011 om 09:46

    Wat hebben wij een actief schatje in huis! Manitou, ons opperhoofd is blij met dat nieuwe speelkameraadje en toch in de war, wie heeft het hier nu voor het zeggen?
    Vannacht was Freya dat. Nu (negen uur morgens)is de kat het weer! Freya slaapt uitgestrekt in de grote mand van onze vorige hond nadat ze vannacht dikke pret had om met mij om de twee uurtjes lekker te spelen en de kat door de kamer te jagen.
    In de tuin plassen gaan was geen probleem, als of ze die al kende. Aan alle dingen die ergens in de kamer haar in de weg stonden moest ze trekken en de tandjes inzetten. Een keer is het gelukt een pluim haren uit Manitous staart te happen!
    Zes uur was het raak in de tuin: Freya had het gluurgaatje van Manitou ontdekt waar die altijd naar de katten van de buren loert of de buurhond
    uitdaagt. Nou de buurhond had in de gaten dat iets anders aan het hek stond en begon te blaffen. Alle buren wakker, denk ik en dat op zaterdag om zes!
    Toen had Freya gen zin meer naar binnen te komen. Ben maar eventjes op straat een stukje gaan wandelen - staan - wandelen - staan. En kijken, wat doe je mij nou aan? En halsbandje? Niet echt om te genieten. Liever omdraaien en weer naar huis gaan!
    En wat was dat eten lekker, dat in die bak lag!


    Freya, voelt zich op haar gemak, alle vier de poten recht omhoog en chillen op haar rug.
    Sjeng juniors (Philippe) hartje is veroverd.

    BeantwoordenVerwijderen